Prezentacija na web-stranici

Paket web-stranica "MySite"

Web-stranica dizajnirana prema Vašim željama, savršeno prilagođena i optimizirana za tražilice, kao i mobilne uređaje.
Idealno rješenje za svaku poslovnu web-stranicu.

 

Paket web-stranica "MySite Plus"

Web-stranica s dizajnom po Vašoj želji, savršeno prilagođena tražilicama. Ovaj paket uključuje domenu s Google AdWords kampanjom za Vašu web-stranicu, kako biste se trenutno pojavili na vrhu stranice Google pretraživanja.

Dizajn logotipa

Danas, razvojem privatnih poduzeća, osjeća se izrazita potreba za prilagodbom i izgradnjom identiteta. Svaka tvrtka djeluje na način kojim želi izgraditi snažnu vizualnu osobnost, kako bi bila uspješna na sve konkurentnijem tržištu.

Administracija i održavanje web-stranice

Vaša web-stranica je stavljena online (na internet), a vjerojatno je želite i povremeno ažurirati s novim informacijama. Stalna ili povremena ažuriranja web-stranica će povećati interes posjetitelja za povremenim otkrivanjem novih informacija, a također će poboljšati rangiranje na tražilicama, s trenutnim učinkom na povećanje broja posjetitelja i jačanje online prisutnosti Vaše tvrtke.

Optimiziranje stranice & Online marketing

Ako se pravilno planira i provede, online marketinška kampanja može biti jedan od najučinkovitijih i najdjelotvornijih načina za pronalaženje i zadržavanje klijenata. Naše online marketing usluge uključuju: optimizaciju tražilice (Search Engine Optimization - SEO), plati po kliku (PPC) oglašavanje, e-mail marketing, marketing putem socijalnih medija, Google Analytics, Google-alat za optimizaciju web-stranica, copywriting, upravljanje kampanjama i trening, tj. obuku.